Житловий комплекс
“Нова будова - 1”

ЖК «Нова Будова-1» – чудовий приклад сучасного житла, де якість квартир поєднується з розвиненою інфраструктурою. Комплекс площею 8.5 га дає можливість насолодитись прогулянками та відпочинком у зелених зонах чи на новеньких дитячих майданчиках. Усі 14 будинків уже заселені та введені в експлуатацію.

ЖК «Нова Будова-1» має все необхідне для комфортного проживання – від приватних дитячих садочків і магазинів до фітнес-центру та амбулаторії сімейної медицини. Характерною відзнакою району є його зелені зони та арт-об’єкти ландшафтного дизайну, які стали особливо популярними серед жителів та гостей комплексу – чого лише вартує Ейфелева вежа, затишно обрамлена деревами та квітами.

Великий відсоток мешканців району «Нова Будова-1» складають молоді сім’ї, і це не дивно, тому що на території працює декілька приватних садочків та центрів дитячого розвитку. Дорослі також не мають часу сумувати, для них працює фітнес-клуб SportLife з великим 25-метровим басейном та найновішими тренажерами.

Житловий комплекс
“Нова будова - 2”

ЖК «Нова Будова-2» розташований на території 6.5 га і ще знаходиться на стадії зведення. Перший з будинків введено в експлуатацію влітку 2020 року. А сьогодні мешканці вже 4-х дев’ятиповерхівок насолоджуються власним житлом. Концепцією даного району є Living park – територія, яка характеризується особливим ставленням до деталей та комфорту мешканців, як от відкрита аква зона у пішій доступності.

Новий комплекс знаходиться в тихій, екологічно чистій зоні, де практично відсутні незручності великого міста, але водночас центр – зовсім поруч. Його основними принадами є незмінно якісні квартири у багатоповерхових будинках, озеленення, безпечні двори без машин та відкрита аква зона з великим басейном.

Зовсім поруч з будинками, на відстані пішої прогулянки, знаходиться великий та сучасний аква комплекс на свіжому повітрі. Даний комплекс є перлиною району і тішить навіть найвибагливіших його гостей. Окремо варто зауважити і про розваги для найменших – територія ЖК «Нова Будова-2» обладнана сучасними ігровими міні-комплексами, головна мета яких максимально зацікавити дитину і дати декілька вільних хвилин для її батьків.

Обрати квартиру

Надійний забудовник

Незважаючи на те, що кожний з наших клієнтів - унікальний, їх усіх об’єднує довіра до ГК «Нова Будова» у створенні саме тієї домівки, де їм буде якнайкраще. З 2005 року ми допомогли вже більше 3000 сімей називати один з наших районів своїм. Ми поставили перед собою високу планку якості та сервісу, але розуміємо що клієнти завжди будуть прагнути ще більшого, і тому вже декілька років працюємо у сфері індивідуального проектування, дизайну та обслуговування житла.

про забудовника

10 виплата до 10 років

18 років на ринку нерухомості

21 будинок введено в експлуатацію

Найкраща новина - наші квартири можна придбати на виплату!

Розташування

ЖК «Нова Будова-2» знаходиться в 15 хвилинах від центру міста.

Екологічний район

Тиха, екологічно чиста зона.

Безпечний двір

Безпечні двори без машин з паркувальними місцями по периметру.

Розвинена інфраструктура

Дитячі майданчики нового покоління - безпечні, з турботою про маленьких мешканців.

Аквазона

Відкрита аква зона з двома повноцінним басейнами та релакс-зоною.

Iнфо-центр

Район обслуговує інформаційний сервісний центр - один з найкращих в місті.

Beach club “Patyson”

Перший в місті Beach Club Patyson – це унікальний комплекс з двох повноцінних басейнів під відкритим небом. Місце, де можна відпочити від турбот дорослим та дітям: поплавати, позасмагати та навіть пригоститись смачненьким.

Велику увагу було приділено безпеці, комфорту та дотриманню усіх стандартів якості, саме тому вода завжди тепла, чиста та ідеально бірюзова…

Вам не потрібно хвилюватись ні про що, Patyson Beach Club подбав про те, щоб гостям завжди було комфортно відпочивати на шезлонгах, у приватних бунгало чи просто на зеленій галявині. Варто спробувати і зрозумієте, що таке по-справжньому ідеальний відпочинок.

Найкраща інвестиція та,
в якій можна жити!

Нерухомість - не лише один з найбезпечніших, але і в довгостроковій перспективі - дуже вигідний вид інвестування.

Обрати квартиру

Стати щасливим
у новій квартирі просто!

Стати щасливим володарем квартири
в ЖК "Нова Будова-2" просто як 1 - 2 - 3

1

Обираєте

омріяне житло на сайті чи у відділі продажу 067-381-60-11.

2

Підписуєте

договір та приймаєте квартиру.

3

Отримуєте

ключі та шампанське, щоб одразу відсвяткувати!

Найчастіше нас запитують:

1. Що входить у вартість квартири?

У вартість квартири, незалежно від етапу готовності будинка, входять: - гіпсова штукатурка стін та чистова стяжка підлоги; - підключення та встановлення усіх комунікацій та лічильників; - металопластикові вікна профілю VEKA та вхідні двері; - розведені та підключені системи водопостачання/водовідведення, опалення (котел, радіа-тори, тепла підлога, рушникосушка) та електропостачання; - благоустрій під’їздів та прибудинкових територій

2. Яка вартість м2?

Зазвичай ми не оперуємо вартістю м², оскільки наші квартири це не метри квадратні, а справжні домівки з комплексом виконаних робіт, які готові до косметичного ремонту. Ми оперуємо вартістю за об’єкт – квартиру. Вартість квартири залежить від стадії готовності будинку та формату Вашого розрахунку і для кожного нашого клієнта менеджери формують індивідуальні цінові пропозиції.

3. Чи можна придбати квартиру на виплату та який максимальний термін?

Так, у нас можлива виплата квартир до 10-ти років. Вартість та щомісячні платежі фіксують-ся у гривні, що убезпечує Вас від курсових коливань. Також по кожному будинку можливі пільгові періоди та індивідуальні пропозиції у кожному конкретному випадку.

Залишились питання?

Задайте їх нашому спеціалісту. Залишайте заявку і ми зв’яжемось з вами в найближчий час й дамо відповіді на всі питання

Відгуки наших клієнтів

Шафінська Діана

Мешканець ЖК“Нова Будова-1”

Якщо сімейна пара шукає ідеальне місце для комфортного життя, то це однозначно Нова Будова!!! Завжди мріяла, що буду жити саме у цьому районі, і мрії здійснюються. Ми з чоловіком задоволені, що живемо саме тут! Команда Нової Будови завжди удосконалює інфраструктуру жк, доповнює вже зроблене і просто робить усе, щоб нам жилося з комфортом. Такого багатого озеленення, класних дитячих майданчиків ви не знайдете у жодному жк. Тут як окреме містечко, є де погуляти, де поїсти, фонтанчики, супермаркет, фітнес-центр, дитячі садочки, лікарні, і навіть частинка Парижу. Однозначно рекомендую всім-всім!

Бартиш Катерина

Мешканець ЖК“Нова Будова-1”

Я рада,що зупинила свій вибір саме на ЖК Нова Будова! Досить цікаве планування квартир,зручне місце розташування і такої кількості зелені та квітів Ви не знайдете ніде! «-» є завжди,але «+» у нас переважають !!!

Михайлова Дiана

Мешканець ЖК“Нова Будова-1”

У ЖК "Нова Будова" з чоловіком проживаємо із 2014 року. За цей час зрозуміли, що це найкращий та найкомфортніший район міста! Ми задоволені абсолютно усім : якісний ремонт, велика територія, близькість до центру міста, площа квартир, сервіс, обслуговування, дитячі майданчики (їх аж 4)! Дякуємо "Нова Будова"!

Наші партнери

Вгору